tag:blogger.com,1999:blog-577671283423770918.post4640004929165495230..comments2024-03-02T09:16:53.489+01:00Comments on Monika w kuchni: Dżem karmelowo-gruszkowyMonika Madejekhttp://www.blogger.com/profile/01284992915286549641noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-577671283423770918.post-75642391852428765202009-12-05T20:51:33.600+00:002009-12-05T20:51:33.600+00:00to ja też spróbuję zrobić taki dżemik :)to ja też spróbuję zrobić taki dżemik :)robaczek15http://www.welniaczki.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-577671283423770918.post-2922433374637371762009-12-04T19:40:02.558+00:002009-12-04T19:40:02.558+00:00Pychotka!!!Zrobie!!!!No nie!!! Musze jutro na plac...Pychotka!!!Zrobie!!!!No nie!!! Musze jutro na placu kupic gruszki ;(Mój świathttps://www.blogger.com/profile/05132961051214567545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-577671283423770918.post-40024901233315149602009-12-04T13:21:24.545+00:002009-12-04T13:21:24.545+00:00I o czym ja teraz napiszę na moim blogu ;)? Prawda...I o czym ja teraz napiszę na moim blogu ;)? Prawda, że łatwy??? Fajoski przepis! Nie trzeba koniecznie pasteryzować. Jak nałożysz ciepły do słoików i mocna zakręcisz to one i tak się zamkną (wklęśnie im się wieczko ;))). Przez zimę i tak nie wytrzymają, bo się zjada szybko ten dżem, nie?<br />Co do twarożku: ja jak byłam dziecięciem to jadłam CODZIENNIE na śniadanie owsiankę (taką z płatków prawdziwych nie jakiś tam słodkich, bo ich nie było wtedy). Tak, byłam dzieckiem dziwnym ;))) Babcia to przeżyła... ledwo, bo jej uszami wychodziła ta owsianka.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07330565126733945850noreply@blogger.com